1. До старту у турнірі Зимової першості області провели 5 товариських матчів. Спочатку зіграли з лідером Другої ліги ПФЛ ФК «Метал», а потім провели чотири матчі з діючим чемпіоном області ФК «Універ-Динамо». З сильними суперниками намагалися побачти у дії наші напрацювання, перевірили можливості молодих новачків команди, тому і результат в більшості зустрічей був негативний. Матчі групового етапу Зимової першості для нас теж були більше селекційно-підготовчими, а ось вже етап плей-офф був справжньо бойовим! У пів-фіналі у серії пенальті перемогли срібних призерів чемпіонату 2020 харківський «Авангард». Фінал з чемпіоном 2020 харківським «Універ-Динамо» виявився для «Квадро» переможним також після серії післяматчевих одинадцятиметрових штрафних ударів. Це перший вагомий трофей первомайського колективу, удвічі приємніше, що здобутий він був у боротьбі з такими сильними суперниками! За тиждень до початку нового сезону зіграли контрольну гру з «Анкаром» (1-0), за підсумками якої практично остаточно визначилися із заявкою на сезон.

2. На чемпіонат серед клубів обласної Вищої ліги плануємо заявити 21-22 польових гравця і трьох воротарів. У порівнянні з минулим сезоном ми вже не побачимо у складі здібного воротаря А. Коношевича. Інший воротар, В. Москаленко, знаходиться у футбольному клубі «Золочів». Перейшов до «Енергетика» (Солоницівка) захисник В. Федоровський, став гравцем основного складу ФК «Вовчанськ» ще один захисник О. Воловик. Завершив виступи за «Квадро» В. Окох. На тривалий термін внаслідок травми випав з обойми Н. Ннеджі. Дуже чекаємо на його повернення до строю! Після нетривалих виступів за інші клуби до «Квадро» повернулися М. Жилін (ФК «Опішня» Полт. Обл), М. Іщенко (ФК «Вовчанськ») та К. Бистрицький (ФК «Минай U19»). Останнім часом грав у Полтаві на першість області наш дебютант, вихованець УФК Д. Абанін. Його одноліток, ще один вихованець УФК І. Ткаченко перейшов до нас з молодіжного складу ФК «Олександрія». Усі вони молоді, 18 – 19-ти річні хлопці, як і інші дебютанти воротар Д. Марцин (аматорська команда з Польші), Д. Кондратович (екс-«Арена), Д. Садик (екс- ФК «ОККО»).

3. Завдання на сезон перед нами стоїть високе – боротися за найвищі місця у турнірній таблиці чемпіонату області у Вищій лізі. Дуже бажаємо за підсумками чемпіонату опинитися на п’єдесталі! Багато що змінилося у структурі і в системі функціонування футбольного клубу «Квадро» за період міжсезоння. Разом з головним тренером «Квадро» Емануелєм Айобамі удосконалили тренувальний процес. У команді з’явився тренер з фізичної підготовки, тепер маємо можливість урізноманітнити наші тренувальні заняття. Гравці отримали повні комплекти спортивного екіпірування. Тепер усі цікаві події клубного життя вболівальники можуть дізнаватися зі сторінок офіційного сайту. Жодних проблем із фінансуванням! Велика вдячність за все це нашому керівництву, а ми у свою чергу будемо намагатися достойно і надалі представляти марку футбольного клубу «Квадро» у майбутніх змаганнях!

НАЧАЛЬНИК КОМАНДИ ТА ПОМІЧНИК ГОЛОВНОГО ТРЕНЕРА ФК «КВАДРО» (ПЕРВОМАЙСЬКИЙ) АРТЕМ ЧЕРНЯЄВ.